Poldersporten

varen1Wij zijn nog volop bezig om ons aanbod verder te ontwikkelen. Maar er is al heel veel mogelijk. Probeer het volgende eens voor te stellen. Zie je collega’s eens in een andere rol. Veel plezier en samenwerken staan centraal tijdens het sporten in de polder. Kruiwagenrace, duo-zaklopen, step-estafette, bierkrattenrace en boomstamwerpen.

P8050021In het weiland staan verschillende agrarisch getinte activiteiten. Samen met uw groep gaat u de uitdagingen aan.

De precieze invulling van de poldercompetitie bepaalt u op de bezoekdag. De recreatieleider begeleidt uw groep. Afhankelijk van het weer en in overleg met de groep kiest de begeleider de onderdelen die geschikt zijn voor uw groep. Natuurlijk kunt u uw voorkeur vooraf aangeven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPoldersporten betekent (licht) sportief bezig zijn in teamverband. Gezelligheid staat voorop! Heerlijk buiten, gezellig onder elkaar en met uw team ‘strijden’ tegen één of twee andere teams van uw groep; dat zijn enkele ingrediënten van de landonderdelen van de poldersporten. Vraag naar de mogelijkheden.

Bel met Kees: 06-13712125 of met Lenie: 06-22865608.