Faciliteiten

De camping heeft 24 plaatsen, verdeeld over 14 eilandjes, geschikt voor tenten, caravans, campers (3 stortplaatsen voor uw chemisch toilet) en huifkarren. Elke plek heeft water en stroom (16 ampère). De plaatsen liggen vrij tussen de weilanden. Op het campingterrein vindt u een sanitairgebouw met vloerverwarming. Hierin bevinden zich 4 douches, twee met wastafel en 4 toiletten (dames en heren gescheiden). De douches zijn gratis.

PA090038 (2) toilet (Small)Het warme water wordt op een milieuvriendelijke manier voorverwarmd via warmtepanelen op het dak van het sanitairgebouw. Er zijn een wasmachine en droogrek aanwezig en een strijkplank en strijkbout zijn in de Gasterij ‘De Toren’ op verzoek verkrijgbaar. Voor fietsers of wandelaars op doorreis, bestaat de mogelijkheid om op het trekkersveldje te kamperen. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

wifi

Op de gehele camping is FREE WIFI beschikbaar. Daardoor kun je draadloos internetten wanneer je met je laptop, tablet of smartphone onze gast bent.