Gasterij De Toren

Culinair genieten midden in de Lopikerwaard

WELKOM BIJ  GASTERIJ DE TOREN

Gasterij “De Toren” maakt onderdeel uit van Recreatie Landschap Rosenboom.

Voor feesten, partijen en andere bijeenkomsten is Gasterij De Toren te reserveren. Bel met uw gastheer, Thijs Rosenboom, 06-20984120 of stuur een e-mail naar: thijs@recreatielandschaprosenboom.nl 

Openingstijden  (tot aan het hoogseizoen)

vrijdags van 16.00 – 22.00 en zaterdags en zondags van 12.00 -22.00 uur

PERSBERICHT 25 MAART 2024

Gasterij “De Toren” van opa en oma naar kleinzoon

Benschop, het was in oktober 2010 dat Kees en Lenie Rosenboom met hun kinderen op feestelijke wijze Recreatie Landschap Rosenboom openden. Gasterij ‘De Toren” is daarvan een onderdeel. Vanaf het eerste weekend van april gaat de leiding van Gasterij “De Toren” over van opa en oma naar kleinzoon Thijs.

Recreatie Landschap Rosenboom is vanaf de start een typisch familiebedrijf geweest. Kinderen en kleinkinderen waren steeds op enerlei wijze betrokken bij het bedrijf dat bestaat uit een boerencamping met plek voor jaargasten, passanten en campers, de gasterij met terras en kano-verhuur voor een tochtje door de polder.

Nu is het dus zover dat kleinzoon Thijs de scepter gaat zwaaien over de gasterij. Thijs heeft de laatste jaren veel kennis en werkervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Hierdoor heeft hij zich ontwikkeld tot een juiste opvolger en culinaire kok. Het aantreden van Thijs is ook het moment waarop er met een geheel vernieuwde kaart gewerkt gaat worden. Zo kan men in Gasterij “De Toren” voortaan terecht tussen 12 en 18 uur voor een heerlijke, prettig geprijsde lunch. Op de kaart treft men o.a. broodjes, ei-gerechten en warme gerechten, zoals een hamburger of biefstukje, en diverse salades aan. Vanaf 6 uur ’s avonds wordt het 3-gangen-keuzemenu geserveerd, eveneens heel prettig geprijsd. De keuze is groot en de gerechten zijn allen ook afzonderlijk te bestellen.

Het terras van Gasterij “De Toren” blijft ook gewoon het vertrek-, eind- of rustpunt tijdens een van vele fiets- en wandelroutes die het mooie gebied rijk is. Naast de drankjes en borrelhapjes kan men er genieten van heerlijk ambachtelijk boerenijs in vele smaken.