Campingregels

Omwille van de leefbaarheid op onze boeren-camping verzoeken wij u vriendelijk de hieronder genoemde kampeerregels in acht te nemen. Niet alleen omdat we nu eenmaal met zoveel mensen samen leven maar tevens omdat we ons alleen maar in gunstige zin van de grotere campings mogen onderscheiden.

Sanitair/afvalwater/chemische toiletten
De toiletten en douches gebruiken we samen en moeten we dus ook samen netjes houden. Help mee om verstoppingen van de afvoer te voorkomen, werp geen rommel, verband of andere vaste stoffen in de wastafels en toiletten. Kinderen jonger dan 4 jaar worden zonder begeleiding niet toegelaten in het toiletgebouw.

Zorg dat ons land en de sloten niet vervuild worden, dus s.v.p. afvalwater opvangen en lozen waar dat hoort. Op de minicamping is één stortplaats aanwezig, aangesloten op de riolering. Probeer het gebruik van chemische middelen te voorkomen.

Huishoudelijk afval
Huisvuil uitsluitend in dichtgebonden afvalzakken in de daarvoor bestemde containers deponeren. Wij accepteren geen grofvuil zoals stoelen, tentstokken e.d.

Beplanting
De beplanting op onze minicamping is aangebracht om tenten en caravans te onttrekken aan het oog van andere genieters van ons mooie landschap. Ga daar zorgvuldig mee om en houd het in stand. Snoeien en/of verwijderen is niet toegestaan.

Sociaal
Stoor uw mede kampeerders niet met geluiden afkomstig van radio, tv of eigen stem. Besef dat in de buitengebieden alles veel meer hoorbaar is dan in de stad, vooral in de avonduren. Tussen 22.00 uur en 8.00 uur moet volledige rust heersen.

Honden
Uw trouwe viervoeter hoort er natuurlijk bij. Wilt u hem a.u.b. wel aangelijnd houden? Uitlaten graag aan de kant van de weg waar geen huizen staan zodat onze buren daar geen last van hebben. Hondenzakjes liggen in de recreatieruimte. Wilt u a.u.b. het erf van de buren of de weilanden niet betreden.

Nota
Afrekenen kunt u uiterlijk de avond voor uw vertrek doen.

Bezoekers en/of onderverhuur
Bezoekers dienen zich te melden. Voor hun verblijf wordt een kleine bijdrage gevraagd. Onderverhuur van grond, tent of caravan of het gratis beschikbaar stellen daarvan aan anderen is zonder overleg of duidelijk gemaakte afspraken niet toegestaan.

Onderhoud gras
Houdt u er rekening mee dat het niet toegestaan is om plasticzeil of worteldoek onder uw tent/voortent te leggen. Gronddoek is uiteraard wel toegestaan echter geen dubbele laag. Immers, dit verstikt het gras en dan hebben de gasten die na u komen geen gras meer tot hun beschikking.

Wij wensen u een aangenaam verblijf toe op onze minicamping.