Men schrijft over ons …….

Wat een ontvangst en wat een geweldige lieve, gezellige mensen. Wij voelden ons meteen thuis. En dan de plek helemaal top. Het sanitair kan niet beter. Veel mogelijkheden om heerlijk een met de natuur te zijn maar ook heel veel gezelligheid. Voor ons een jaarlijkse terugkeer. (Zo luidt de beoordeling op Zoover van Heidi.)

Super leuke camping. Aanrader!

We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Leuke camping , bestaat uit allemaal mini schiereilandjes. Ruime plekken. Prima washok. Rustig. Omgeven door schapen, koeien en paarden. We hebben er van genoten! Leuke uitstapjes gemaakt in de omgeving. (Zo luidt de beoordeling van Caroline op Zoover)

Unieke locatie, rustgevend, heerlijk, genieten !

Recreatie park Rosenboom is een echt leuke uitvalsbasis voor een (korte) vakantie. Je hebt er alles wat je nodig hebt en de plek is uniek. De camping is ingedeeld in allemaal kleine eilandjes waar op elk eilandje plaats (meer dan genoeg) is voor 2 caravans (of tenten of wat dan ook). De uitkijktoren op de camping verschaft je een prachtig uitzicht over niet alleen de leuke ligging van de camping zelf, maar ook de omgeving. De eigenaren zijn gastvrij, hartelijk en makkelijk in omgang. Kano’s op de camping te huur voor leuke vaartochten. Voor (kleine) kinderen zijn er geen speeltoestellen, maar ook die kunnen zich prima vermaken. (Zo luidt de beoordeling van Caroline op Zoover)

De reportage over ons in het blad “Caravannen” (nummer 1, 2014):

IMAGE0005

IMAGE0004IMAGE0006IMAGE0007IMAGE0008IMAGE0009